Schoolvoetbal vrijdag 31 maart

29-03-2023

Na een sportieve en winderige eerste ronde staat komende vrijdag de tweede ronde op het programma. We zijn heel blij met de inzet van de coaches om de teams te begeleiden. De meiden van groep 7 (en 6) M1 en de meiden van groep 8 (M2) hebben de Champions League behaald en zullen om 16.20 uur zelfs tegen elkaar moeten strijden. De jongens gaan hun geluk beproeven in de Europa League en hopen ook met een prijs thuis te komen. Het programma boekje is al meegegeven maar is ook bij dit bericht toegevoegd. 

De poulefase is rond 6 uur/half 7 afgelopen. Als de kinderen veel winnen dan is er kans dat er nog finales gespeeld moeten worden en de laatste finale eindigt om 19.50 uur. Het is dus fijn om extra broodjes of geld voor een patatje in de kantine mee te hebben. 

De meiden mogen vrijdag weer om 2 uur naar huis en de jongens om kwart over 2, net als afgelopen week, zodat ze op tijd op het HSV terrein kunnen zijn. Het is de bedoeling dat de kinderen volgende week hun voetbalkleren gewassen inleveren.

We wensen iedereen veel plezier en sportieve wedstrijden toe!

schoolfootball schoolfootball