De Blosse Expeditie

16-01-2023

De Blosse Expeditie

Dat klinkt groots: een Blosse Expeditie. Dat is het ook! Het is een zoektocht naar hoe het onderwijs en de opvang weer echt gaan werken voor de kinderen. En dat is nu nodig. Want de wereld is veranderd en blijft veranderen. We zullen daarom goed moeten kijken en luisteren, naar iedereen die er iets over wil zeggen. Op weg naar een nieuwe vorm voor opvang en onderwijs. Dat doen we stap voor stap. Zodat wij met elkaar ons weer bezig houden met de oorspronkelijke bedoeling van Blosse; kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling.

Alle Blosse kids kunnen helpen

Kinderen krijgen vandaag de Blosse Kidseditie mee naar huis. Zelfstandig of samen met u kan ieder kind meedenken over de vraag ”hoe zie jij je toekomst?’. 

Hoe help jij?

Iedereen kan iets bijdragen aan die verandering. Jij, als ouder, dus ook. Juist jij als ouder. Want jij ziet als geen ander welk effect de opvang en het onderwijs hebben op de ontwikkeling van jouw kind. Hoe je kunt bijdragen? Dat weet je misschien zelf nog niet. Wij ook niet. Maar dat je een mede-verkenner bent, dat staat vast!

Doe je mee?

Kom dan naar de verkennersbijeenkomst op woensdag 8maart. Daar vertellen wij je meer over wat deze Blosse Expeditie inhoudt en welke rol jij als ouder hierin kunt pakken. Ben jij enthousiast, dan kun jij andere ouders op jouw locatie inspireren om ook mee te doen in deze zoektocht. Om samen te werken aan het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen. Daar heb je wel een beetje lef voor nodig, en goede zin! Meer informatie over de expeditie en de startbijeenkomst vind je hier: www.blosse.nl/organisatie/expeditie

Praktische informatie

Verkennersbijeenkomst: woensdag 8 maart 2023, 19.30 uur in het servicebureau van Blosse. W.M. Dudokweg 47 in Heerhugowaard. Aanmelden kan via blosseraad@blosse.nl

Een eerste groep verkenners is reeds op weg. Zij zijn na de eerste startbijeenkomst begin november aan de slag gegaan op hun eigen locatie. In het eerste kwartaal van 2023 organiseren we een bijeenkomst waarin de verkenners van de diverse locaties hun ervaringen uitwisselen. 

20230117_114133 20230117_114133