Leuke voorstelling met oud-leerlingen Benedictusschool

16-09-2021

(Dit bericht had vorige week al mee gemoeten in de nieuwsbrief)

Leuke voorstelling met oud-leerlingen Benedictusschool

Hallo publiek!

Wat hebben wij jullie gemist! Na twee (vooral) online theaterseizoenen komen we dan nu eindelijk live bij u terug. Het buiten leven, wie verlangt er nu niet naar?…het fluiten van de vogeltjes, het lezen van een boek, een heerlijke fietstocht door de prachtige omgeving. En ook uw huisdier mag gewoon weer mee naar deze fantastische Camping. Het animatie team staat voor u klaar met de meest vreemde sporten en de jeugd kan zich iedere avond uitleven in de disco. Kortom alle Camping Gasten zijn weer welkom! 

Grappige, herkenbare maar ook vreemde situaties én relaties op de camping! Onze gasten zijn nieuwsgierig, smoorverliefd, net verloofd en of al heel lang getrouwd….

De productiegroep staat te poppelen om u te verwelkomen en te verrassen met deze nieuwe licht komische buiten voorstelling: Camping Gasten. 

Hierin spelen drie oud- leerlingen van de Benedictusschool;

 

1. Sofie van Neer.

2. Julia Koomen.

3. Niels van Foreest

 

De voorstelling is met name geschikt voor de kinderen van de bovenbouw, groep 7en 8 en alle ouders/verzorgers, vrienden, kennissen en leerkrachten.

Met name op zaterdag 18 september kunnen we nog wel wat publiek gebruiken.

Middagvoorstelling 15.15 uur en avondvoorstelling 19.15 uur. 

De voorstelling is buiten, houd hier rekening mee bij uw kledingkeuze. Er is geen pauze maar u mag uw eigen drankje meenemen! Locatie Scouting Akersloot, Verlengde Roemersdijk 4 - Akersloot. 

Kaarten kunt u bestellen via www.theaterbende-heiloo.nl