'Aangehaald'(vrijdag 12 februari 2021)

12-02-2021

De start

Testen

Bloemen

Tip kalender Kwieb

Studiedag

Sport en spel tijdens vakantie

De start

Eindelijk was het zover en mochten alle kinderen weer naar school. Het was afgelopen maandag vanwege het slechte weer spannend maar gelukkig kon iedereen op tijd komen. De verschillende starttijden voor de bouwen werkten prima.

Het was natuurlijk een feestje dat er veel sneeuw was gevallen en de kinderen hebben wij dan ook heerlijk met elkaar buiten zien spelen. In het begin van de week was de wijze waarop een sneeuwbal gooien of iemand inpeperen ook leuk blijft, nog niet besproken. We hebben gezien dat kinderen hun energie ook kwijt moesten en dat vraagt dan in de klas even andere aandacht.  Alle kinderen hebben een rapport meegekregen en hebben het weekend weer verdiend; nog even een paar dagen van het winterweer genieten.

Testen

Wij hopen dat ouders die klachten hebben zich laten testen en zo helpen om een eventuele besmetting via kinderen tegen te gaan. Op een andere Blosselocatie werd donderdag een unit naar huis gestuurd omdat een kind besmet was geraakt. Wij raden u aan om noodopvang te regelen want zodra er een besmetting op school is geconstateerd wordt de hele groep in quarantaine geplaatst.

Bloemen

Dank u voor de vele reacties die wij hebben ontvangen op onze bloemenactie. Nogmaals, u heeft ze echt dik verdiend.

Tip

In Kwieb krijgt u bericht als er een activiteit is. We hebben echter gemerkt dat een melding van een activiteit soms bij ouders in de map ongewenste e-mail terechtkomt.

Studiedag

Vrijdag staat een studiedag gepland voor leerkrachten en die gaat gewoon door. De kinderen zijn dus vrijdag vrij en aansluitend begint de krokusvakantie.

Sport en spel tijdens vakantie

In de voorjaarsvakantie organiseren de sportcoaches elke dag gratis activiteiten voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar. Dinsdag 23 februari – De Grote Gymles – Groep 3 t/m 8 en Donderdag 25 februari – Urban Sports Heiloo – Vanaf 8 jaar

Daarnaast worden er nog meer activiteiten georganiseerd door ons en het Jongerenwerk uit Heiloo, zoals Among Us, Archery Tag, Bubbel Voetbal. Zie website: www.sportenbewegeninheiloo.nl/activiteitenkalender.

Coronajaar webgr 4 feb 2021 Coronajaar webgr 4 feb 2021