Kerst

09-12-2020

Beste ouders,

Met deze brief brengen wij u op de hoogte van alle activiteiten in de kerstweek (de laatste schoolweek van het jaar). De invulling is dit jaar anders door de huidige Coronamaatregelen. Dus dit jaar geen kerstconcert en helaas gaan we niet met de hele school kerststukjes maken (als de klas van uw kind wel een stukje gaat maken, krijgt u bericht via Fiep).

Wat gaan we wel doen?

Dinsdag 15-12

Op de agenda staat kerstworkshops. Alle kinderen versieren een glazen potje. Deze graag zo snel mogelijk meegeven (voorzien van een naam aan de onderkant; denk aan een appelmoespotje).

Woensdag 16-12

Op deze dag nemen de kinderen een kerstlied op met hun eigen klas die later in de week met u gedeeld wordt via Fiep. Mocht uw kind speciale kleding of accessoires nodig hebben, hoort u dat via de groepsleerkracht.

Donderdag 17-12

Voor deze ochtend staat de kerstviering gepland in de eigen groep.
Vanaf 12 uur zijn de kinderen vrij.

Kerstdiner:

Dit jaar nemen de kinderen allemaal hun eigen kerstdiner mee in een mooi versierde schoenendoos. In deze doos zit een gevuld bordje met hapjes die uw kind lekker vindt. Denk bijvoorbeeld aan: pannenkoekjes, kleine sandwiches, worstenbroodje, tulband, fruitspies, toetje en natuurlijk iets te drinken. De hapjes moeten kant en klaar te eten zijn.
We zijn niet in de gelegenheid hapjes op te warmen.

Om 17:20 uur gaan de schooldeuren open.

De kinderen komen, net als in de ochtend, zelfstandig naar binnen met hun diner.

Vanaf 18:15 uur kunnen de kleuters weer worden opgehaald bij het hek.
Groep 3 t/m 8 komen om 18:30 uur met hun lichtje naar buiten:
Groep 3/4 staan op het grote plein bij de bankjes.
Groep 5/6 staan op het grote plein bij het klimrek.
Groep 7a/b/8 op het grote plein bij de fietsenstalling.

Komt u ook verlicht?

Vrijdag 18-12

Staat in het teken van opruimen en afsluiten. Wilt u uw kind een extra tas meegeven (voor alle knutsels)?
Om half 3 kan de kerstvakantie beginnen!!