Groep 8

18-03-2020

Wat een week! Bijna alle kinderen/ouders zijn gisteren langs school geweest om het schoolwerk voor thuis op te halen. Het is mooi om te horen hoe iedereen thuis op verschillende wijze vorm en structuur probeert te geven aan deze dagen van thuis zitten. Op school zijn wij nu eerst nog bezig met het organiseren om iedereen goed in te laten loggen op het onlineklas account en thuis aan het werk kan met in eerste instantie redelijk zelfstandig werk. We oriënteren ons nu op welke wijze we instructie en feedback op het werk kunnen geven en op welke manier we contact met de kinderen kunnen onderhouden. Zo hebben we gezien dat een paar kinderen het werk van vandaag volgens de planning gemaakt hebben. Zodra we weten hoe we verder gaan communiceren we dit via de Fiep. 

Vragen over het werk kun je mailen naar yvonne.bruin@blosse.nl of ivo.stoop@blosse.nl. Wij zijn elke werkdag tussen 10 en 12 bereikbaar via de mail.

Verder heeft u vandaag ook via het nieuws kunnen horen dat de eindtoetsen van groep 8 geschrapt zijn door de overheid. Dit heeft verder geen effect op de plaatsing van de leerlingen in het VO.

Ook hoorden we gister op school dat er ook al zorg is rondom de musical. Dit is voor ons ook een spannend punt, maar we blijven positief. We gaan gewoon door met de voorbereidingen. Zodra we de musical binnen hebben gaan we deze verspreiden en we gaan ervan uit dat we met elkaar hoe dan ook een mooi prestatie neer gaan zetten.

Weekplanning week 1 Weekplanning week 1
week1a week1a