Groep 7

13-12-2018

En de winnaar is...

Emma van Dijken! 

Afgelopen maandag hebben we in de klas de voorronde gehouden van de Nationale Voorleeswedstrijd. Zes leerlingen hadden een stukje voorbereid om voor te lezen aan de klas. Ze wisten ons allemaal te boeien, maar uiteindelijk kon er maar eentje winnen. In het nieuwe jaar zal Emma de Benedictusschool vertegenwoordigen in de volgende voorronde in de bibliotheek. Van harte gefeliciteerd!

Deze week heeft de klas gewerkt aan het thema ”gezonde tractaties”. De kinderen hebben allemaal een eigen recept bedacht en geschreven. Meester Paul heeft alle ingediënten verzorgd zodat op vrijdag iedereen zijn tractatie kon maken en proeven. Het eindproduct is een ideeënboek met recepten van gezonde en lekkere tractaties. 

Komende donderdag moeten de kinderen op de fiets naar school komen. Wij zullen in de loop van de ochtend richting de Ter Coulsterkerk fietsen voor de laatste generale repetitie. Kunt u meefietsen rond 10 uur wilt u dit dan doorgeven aan de leerkracht. Om 12 uur zijn de kinderen uit en ze mogen vanuit de kerk rechtstreeks naar huis. 

 

De regels van Floor De regels van Floor
Gezonde tractaties Gezonde tractaties