'Aangehaald'14 (7 december 2018)

07-12-2018

Inhoud

Versiercommissie

Start voorverkoop kaarten kerstconcert

Tevredenheidsonderzoek

Nieuwe collega Jolle Sietsma

Help, de droger is stuk, wie kan iets betekenen voor ons?

 

Versiercommissie

Wij hebben Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid en in de klas is iedereen al druk bezig met kerstactiviteiten. Geweldige ouders van de versiercommissie hebben vandaag de school weer mooi versierd en in kerstsfeer gebracht. Dank jullie wel.

Start voorverkoop kaarten kerstconcert

Op donderdag 20 december geven de kinderen van groep 1 t/m groep 8 van onze school een kerstconcert in de Ter Coulsterkerk aan de Holleweg 111.

Om deze avond kostendekkend te kunnen organiseren, worden voor dit concert toegangskaartjes verkocht. De kaartverkoop start aanstaande maandag. De dagen en tijden waarop de kaartjes worden verkocht zijn als volgt:

Maandag 10 december tussen 08:15 uur en 08:45 uur;

Woensdag 12 december tussen 11:45 uur en 12:15 uur;

Vrijdag 14 december tussen 8.15 uur en 8:45 uur.

Entreeprijs

Voor kinderen die op de Benedictusschool zitten is de entree gratis. Voor overige belangstellenden, zoals ouders, broers of zussen die niet op de Benedictus zitten, en bijvoorbeeld opa’s, oma’s, ooms en tantes, is de entree €3,00.        

Per gezin zijn er maximaal 4 kaarten beschikbaar. De entreeprijs is inclusief een drankje en iets lekkers.

De kinderen kijken al uit naar het kerstconcert. We zien u graag op deze mooie avond!

Tevredenheidsonderzoek

Aantal respondenten

Totaalaantal respondenten 150

Aantal afgerond 66

Responspercentage 44%

Nieuwe collega Jolle Sietsma

Zoals u weet gaat juf Laura ons verlaten maar gelukkig hebben wij een ervaren en enthousiaste collega gevonden met specialisatie bovenbouw. Vanaf 1 januari komt meester Jolle Sietsma vier dagen per week bij ons op school werken en dinsdagmiddag komt hij langs om kennis te maken met de kinderen. Jolle werkt van dinsdag t/m vrijdag en meester Paul blijft op maandag en dinsdag in groep 6.

Help, de droger is stuk

Onverwacht heeft onze droger op school het begeven en wij kunnen niet zonder. Dagelijks wordt er een was gedraaid en gedroogd. Misschien weet iemand van u (via uw netwerk of werk in witgoed) hoe wij aan een nieuwe droger kunnen komen, we horen het graag.

kerstversiering in school kerstversiering in school