'Aangehaald' (vrijdag 22 maart 2024)

22-03-2024

Inhoud

Pasen

Studiemiddag 

23 maart is de Landelijke Opschoondag.

Enquête Tevredenheid

Schoolfotograaf

Kinderen en hoesten

Avondvierdaagse 2024 te Heiloo

Kledingactie

 

 

Pasen

Donderdagochtend 28 maart vieren we Pasen op school. We starten rond 8.45 uur in Hetloo met een viering en gaan daarna samen ontbijten.  Kinderen hebben een ontbijtje meegenomen voor een klasgenootje.  Om ervoor te zorgen dat er geen grote verschillen ontstaan, verzoeken wij u om u te houden aan hetgeen het kind heeft opgeschreven. Dus geen chocola of cadeautjes!

De gedachte van samen iets delen en eten met elkaar staat centraal.

De kinderen van groep 4 brengen hun jaarlijkse ‘Groet aan de Loet’ langs. (Burgerschap)

Studiemiddag

Donderdag zijn alle kinderen vrij om 12.00 uur en begint het (hopelijk zonnig) Paasweekend.  

Opschoondag

23 maart is de Landelijke Opschoondag.

Kinderen van groep 7 hebben zich deze week rondom school ingezet voor een schone buurt.  

Enquête Tevredenheid

De meningen zijn verdeeld over de enquête die wij verplicht moeten afnemen. We zullen op Blosse de (landelijke) vragenlijst zeker nabespreken maar hopen toch dat u alsnog  de vragenlijst wilt invullen. Bij een aantal gezinnen gaf het inloggen problemen. Volgende week zullen we proberen om de inlogcodes opnieuw te versturen naar de juiste emailadressen.

Schoolfotograaf

Op vrijdag 5 april komt de schoolfotograaf. Er worden portretfoto’s gemaakt en groepsfoto’s. Daarna worden nog foto’s gemaakt van broer en zussen die op school zitten. In principe zijn de fotografen om 14.30 uur klaar. De pauzetijden zullen waarschijnlijk vrijdag worden aangepast.

Kinderen en hoesten

We hebben na de coronajaren op dit moment veel kinderen die last hebben van hoesten. Er is bij 1 leerling Kinkhoest vastgesteld en voor de zekerheid heb ik even contact gezocht met de GGD-afdeling infectieziekten. Vaak wordt Kinkhoest niet meer als Kinkhoest herkend want de ziekte uit zich veel milder. Hoesten kan door meer dingen komen en hoort erbij. Er hoeven geen speciale maatregelen te worden genomen. Besmettingen kun je bovendien overal oplopen en die hebben al veel eerder plaatsgevonden. De vaccinaties zijn dus vooral bedoeld voor baby’s en voor zwangere vrouwen rond 22 weken. In de Bijlage een GGD-informatiefolder.

Avondvierdaagse 2024 te Heiloo

Deze wordt dit jaar gelopen van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni waarbij wij weer een gezellige afsluiting met elkaar zullen hebben. Een mooi moment van verbinding. Om de Avondvierdaagse ook dit jaar voor de Benedictus weer tot een succes te maken zoeken wij ouders die Bianca (ouder van Nils en Sanne) willen helpen.  Wie o wie helpt mee ? U kunt Bianca telefonisch benaderen voor informatie op 0681034254. 

Kledingactie

Wij houden donderdag 4 april tot 10.00 uur een kledingactie en wij hopen dat u zoveel mogelijk kleding wilt brengen. De kinderen hebben eerder al een gratis inzamelzak mee naar huis genomen maar u mag de kleding ook in andere zakken aanleveren. We vragen u wel om alleen goede kwaliteit schone kleding, lakens, gordijnen, pluche beesten, riemen, handtassen en schoenen als ze aan elkaar zijn vastgemaakt te leveren. Zakken brengen mag al vanaf maandag in de hal van de school.

U kunt uw buren en bekenden natuurlijk ook wijzen op de kledingactie.

 

 


 

 

easter easter
20240322_110819 20240322_110819